JOGG

Samen bouwen we aan een gezonde toekomst, stap voor stap, keuze voor keuze. JOGG: Gezonde jeugd, gezonde toekomst!

In een wereld vol verleidingen is gezond kiezen niet altijd gemakkelijk. Maar laten we samen die uitdaging aangaan, want een gezonde toekomst begint bij onze jeugd.

Met de JOGG-aanpak maken we gezondheid normaal. We richten ons op alle jongeren, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. Samen willen we hun leefomgeving gezonder maken, van thuis en school tot buurt, sport en vrije tijd.

Samenwerking is ons sleutelwoord. We werken hand in hand met scholen, kinderopvangorganisaties, sportaanbieders, bedrijven en ouders. Ons doel is simpel maar krachtig: gezond eten, water drinken, voldoende bewegen en goed slapen.

Het sport- en beweegteam in Renkum gaat verder dan alleen sport. We willen gezond gedrag bij jongeren stimuleren en overgewicht voorkomen. Dit doen we met informatie, activiteiten en ondersteuning. We brengen gezondheid in de school, promoten water met projecten als een Kraanwaterdag, de inzet van EU-schoolfruit, organiseren extra beweegactiviteiten en creëren gezonde werkvloeren.

Samen maken we van gezond de nieuwe norm, stap voor stap, keuze voor keuze. Doe mee en bouw mee aan een gezonde toekomst voor onze jeugd. JOGG: Samen maken we gezond gewoon.

 

Klaar voor een gezonde start? Doe mee met de beweging en geef jouw toekomst een boost!

  • Laat ons je inspireren om te bewegen!
  • Ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn!
  • Leer het geheim van een goede nachtrust!
  • Ontdek de kracht van water!
  • Maak gezondheid jouw superkracht!


Samen met JOGG maken we gezonde keuzes, de nieuwe cool! Doe mee, want jouw toekomst verdient het beste. #GezondeJeugd #StralendeToekomst

 

Contact:

Larisa Brinkhoff - JOGG Regisseur 

l.brinkhoff@renkum.nl 

06 - 267 20 951

Buitenspelen
Resultaten
Voor scholen
Projecten